Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Wykład otwarty pt. „Oleje jadalne - produkcja i wartości odżywcze” w ramach Przyrodniczego Uniwersytetu Trzeciego Wieku. | Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Wykład otwarty pt. „Oleje jadalne - produkcja i wartości odżywcze” w ramach Przyrodniczego Uniwersytetu Trzeciego Wieku.

paź
26
paź/26 15:00 - paź/26 17:00

Collegium Maximum, sala A
ul. Wojska Polskiego 28

Zapraszamy na wykład otwarty prof. UPP dra hab. Dominika Kmiecika pt. „Oleje jadalne - produkcja i wartości odżywcze” w ramach Przyrodniczego Uniwersytetu Trzeciego Wieku.

 

Wykład odbędzie się 26 października 2023 r. o godzinie 15:00  w sali A Collegium Maximum (ul. Wojska Polskiego 28).

 

Wstęp wolny.

 

Szczegółowe informacje: www.up.poznan.pl/cku/putw

 

WYDZIAŁY